TREGU NUMËR NJË NË INTERNET
Postuar : 11.10.2015, Në orën: 02:36
Kjo shpallje është shikuar: 2116 herë

Titulli : Agjenci punësimi ndërkombëtare

Paga : Me Marrëveshje

Kategoria e punës : Tjetër

Lloji i punës : Orar të plotë

Afati i aplikimit, deri më : 01.01.2020

Përshkrimi : Vela HR Consulting ofron punesim ne dubai UAE, Doga Qatar, Manama Bahrain, Muscat Oman, Kuwait City, Riyadh Saudi Arabia dhe konsulence emigrim ne Australia, Canada, Denmark, Great Britain, United States of America.


*Proçedura e intervistës është e thjeshtë, dhe ju ofrohet nëse :
a) Mosha juaj është nga 18 - 42 vjeç,

b) Gjuha e huaj : Për të fituar kontratë pune, duhet të keni një nivel të mirë të njohjes së gjuhës angleze,
Njoftojmë të gjithë aplikuesit on-line; ju lutemi ejani pranë zyrave ç’do ditë të javës, nga ora 10:00 – 19:00.
Për të aplikuar duhet të sillni pranë zyrave në disk ose usb ;
o CV (format WORD ose PDF), në gjuhën anglisht.

o 1 (një) foto profili dokumenti (me madhësi 60×40).

o 1 (një) foto komplet (nga koka te këmbët).

o Pasaporta biometrike (fotokopje/skanim me ngjyra).
Dëshirojmë t’ju informojmë se hyrja në proçesin e aplikimit për ndërmjetësimin e kontratës së punësimit në Lindjen e Mesme, kushton 30€/person ; ndërsa hyrja në proçesin e aplikimit për konsulencën e emigrimit drejt Australia, Canada, Denmark, UK ose USA kushton 150 $ vetëm ndaj aplikuesit kryesor.
Për të rezervuar një takim pranë nesh, telefononi në ;
+355 68 39 77 707
+355 69 37 89 777
+355 42 430 067
ose na kontaktoni nëpërmjet
Skype™ : vela.al
facebook.com/www.velaconsulting.al
plus.google.com/+VelaconsultingAl
*Adresa 1 : Pranë Liqenit, Rr. e Kosovarëve, Pallati 29 në krah të Hotel Dinasty, Kati i 1-rë, Tiranë, Shqipëri.
*Adresa 2 : Bulevardi “Ismail Qemali”, Qendra Tregtare Aleksandria, Kati i 2, Vlorë, Shqipëri.
Vela H. R. Consulting® ndërton suksesin e të ardhmes tuaj. Faleminderit që zgjodhët të bashkëpunoni me ne. Ju mirëpresim :)

SHPALLJET TJERA