TREGU NUMËR NJË NË INTERNET
Postuar : 24.11.2015, Në orën: 12:27
Kjo shpallje është shikuar: 555 herë

Titulli : Shpallje

Çmimi : Me Marrëveshje

Kategoria : Kompjuterë, Web & IT

Përshkrimi : ***** Phoenix Connections *****

Tani edhe në rrethin tuajKompania Phoenix Connections ka startuar shërbimin e tyre mobil dhe ju ofron klientëve të vet dhe klientëve të rinj shërbimet dhe mbështetjen e tyre drejtpërdrejt ne zyrën, biznesin poashtu edhe në shtëpitë tuaja dhe ju ofron qasjen në të gjitha shërbimet e dhëna nga Kompania Phoenix Connections.

-Zgjidhje dhe eliminim të shpejtë te defekteve teknologjike
-Zëvendësim dhe ndërrim të pjesëve të dëmtuara
-Riparim të pjesëve pjesërisht të dëmtuara
-Instalim
-Programim
-Web Design
-CRM Platforma
-VoIP Solutions & Services
-Formatime (XP,Vista,Windows 7, 8, 8.1, 10)
-Riparim të Laptopëve, Tabletave si dhe Smartphonëve tuaj
-kontrata mirëmbajtjeje etj,etj,


-Eshte vetë një vend ku mund ti gjeni të gjitha dhe ku të gjitha shërbimet vijnë drejt tek ju, është Phoenix Connections


Na kontaktoni në

web: www.phoenixconnections.net
mail: [email protected]
skype: phoenixconnections
tel: +377 44 755 366

SHPALLJET TJERA