TREGU NUMËR NJË NË INTERNET
Postuar : 10.12.2015, Në orën: 12:30
Kjo shpallje është shikuar: 1238 herë

Titulli : Projektojm dhe Ndertojm Shtepi

Çmimi : Me Marrëveshje

Kategoria : Ndërtim

Përshkrimi : Punojmë plane dhe projekte sidhe Ndërtojm objekte në mënyre profesionale dhe inxhinierike. Planet dhe Projektet punohen për shtëpi dhe objektet të tjera familjare & afariste të përshtatshme për gjdo familje sipas kërkesës dhe dëshirës suj.
Kemi mbi 1000 plane dhe projekte per shtepi dhe objekte te tjera afariste, kemi poashtu qindra objekte te ndertura ne tere teritorin e Kosoves sidhe nje pjes te Shqiperis, Malit te Zi dhe Maqedonis.
Kryejm të gjitha Punimet nga ato të vrazhta deri tek ato finale.(Nivelizimin,termo dhe hidro-izolime, Instalimin e Ujit dhe Rrymës, Vëndosjen e keramikave dhe elementeve të tjera përcjellse, Suvatimin e mbrendshëm,fasada etj.) Për më shumë mund të na vizitoni përmes adresës:
https://www.facebook.com/statikadesign
apo përmes tele: Statika Design 049-111-201. ose Viber: +38649111201

SHPALLJET TJERA