TREGU NUMËR NJË NË INTERNET
Postuar : 31.01.2016, Në orën: 15:36
Kjo shpallje është shikuar: 529 herë

Titulli : Dizajnojmë Webfaqe për biznese

Çmimi : 200 €

Kategoria : Kompjuterë, Web & IT

Përshkrimi : Hapim Web – Faqe për biznesin tuaj vetëm për 200 € në vit. Jemi të specializuar sa i perket fushës së dizajnit dhe ideve kreative. Zgjero biznesin tënd dhe sjell perfitime.
Në këtë ofertë përfshijmë:

Krijimi dhe mirëmbajtja e Web faqes;
Menagjimi i përmbajtjes;
Arkivimin e faqeve;
Sigurojmë navigim të lehtë, intuitiv dhe miqesor për klientët;
Domainin dhe Hostin
Në të njejtën kohë kemi edhe ofertë 6 mujore për vetëm 120 Euro.

SHPALLJET TJERA